-->

2015. szeptember 17., csütörtök

halihóóóó!

Kedves olvasók! 

Hogy őszinte legyek nem tudom, mikor lesz új rész itt, lehet, hogy abba hagyom az egész történetet, mert az elmúlt hónapokban nem nagyon aktívkodtam. Most viszont egy új blogot szeretnék kezdeni, amibe minden héten rendszeresen hoznám a friss részeket. http://the-knight-and-the-chosen-lady.blogspot.hu/

Egy kis ízelítő belőle: 

 "Egyenesen mellettünk kopog el a négy pata visszhangzó dübörgése. Végig kong a hosszú poros úton, majd balra kanyarodik a tornyos tetejű, fehérre meszelt fogadónál. A felkavart por cikázik a levegőben, mely lágyan csiklandozza az orrom. Prüszkölni kezdek, testem csak úgy vonaglik minden egyes tüsszentésnél, majd a tizedik után abbamarad. Kíváncsiságból talpra ugrok és követem a porfelhőt. Még mindig hallom a nevet, de figyelmen kívül hagyom. A lovas egy két emeletes, hatalmas pitvarú ház előtt áll meg. Fagerendái a mohától zöldülnek, s az eredetileg fehér falát az idő sárgára színezte. Már rohanok, mert ez a mi házunk. Égek a vágytól, hogy megtudhassam mi hozta szerény hajlékunkba, ezt a derék lovagot."
 
 
Remélem sikerült felkeltenem néhányotok figyelmét, és akit esetleg érdekel a történet, nyugodtan iratkozzon fel. Nem fogok megharagudni. 

További szép napot. xx
Christine 

2 megjegyzés:

  1. Kérlek ne hagyd abba!!!Olyan jól írsz!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia tegnap találtam a blogodra tudom nem most írtad de IMÁDOM egyszerűen nincsenek szavak rá és nagyon szépen meg kérlek,hogy folytasd mert ez nagyon jó és megéri a befejezést!!!

    VálaszTörlés